Вашето дете

Ние в “Еренджиковата къща” обичаме децата.

Когато ги доведете при нас, ние ще ги изненадаме с дървена люлка и детска къщичка на двора, която може да побере минимум две хлапета и е пълна с играчки.

В самата къща също имаме много детски играчки, така че не носете Вашите или вземете само най-любимите.

Имайте предвид, че “Еренджиковата къща” се намира в район с изключително добър климат, отличаващ се с прекрасно чист планински въздух, благоприятстващ деца с респираторни проблеми. Добрите туристически предложения са допълнени от балнеологичните условия на село Баните (10км. от нашата къща), които предлагат спа процедури за ставни и кожни оплаквания, благоприятстващи малки и големи. Във въпросното село има и два открити лятни басейна с минерална вода в туристически обекти, които са партньори на “Еренджиковата къща”, което Ви предоставя възможността да заведете детето си на плаж. 

Обадете се 0888 60 44 72

Надя Еренджикова

област Баните, село Кръстатица

Работно време

Обадете се за резервация

Понеделник - Неделя

08:00 - 18:00

Или изпратете запитване

Направи запитване

Обществен транспорт

В 13.15 всеки ден, тръгва автобус от автогара "Родопи", гр.Пловдив за село Баните. Спирката преди село Баните е тази за Кръстатица.

Прехода с автобус Пловдив-Баните е 3 часа.

Магията на Родопите

В "Еренджиковата къща" ще усетите как времето сякаш спира с нощните лагерни огньове на открито; в тишината, прекъсвана само от песента на щурците; с аромата на билки и печени на жарава пресни картофи; с многобройни звезди, които са едва ли не на една ръка от Вас - тук ще откриете магията на селския бит и душевност, на българската природа.