Цени за престой в Еренджиковата къща

Ценови оферти

 

1май - 31 август: 40лв. на вечер без включена закуска

1 септември - 30 април: цена 50лв. на вечер без включена закуска

Стаята разполага с две легла тек и половина и мосандра (автентичен родопски гардероб). Тази опция включва и ползването на механата на къщата, кухнята и двете бани. При тази опция обаче в къщата се допускат резервации и на други посетители.

1май - 31 август: цена 110лв. на вечер без включена закуска

1 септември - 30 април: цена 140лв. на вечер без включена закуска

За дългосрочно наемане на къщата, моля свържете се директно с мен, Надя Еренджикова, на телефон: 0888604472

В къщата се отдават под наем общо три стаи, обзаведени с по две легла тек и половина и мосандра (родопски гардероб). Тази опция включва и ползването на механата на къщата, кухнята и двете бани. При тази опция в къщата не се допускат резервации на други външни посетители.

Цената касае наем на цялата къща (по стаи къщата не се отдава по това време) и е по договорка между страните, като обявените по-горе цени не важат за този период. На нова година къщата се дава под наем минимум за три дни. Цената включва нощувките и закуските за три дни. Празнична вечеря и останалите подробности, касаещи менюто на гостите се уговарят като цени отделно от нощувките.

Еренджиковата къща е подходяща за три семейства (ако децата са малки и нощуват при родителите си) или за две семейства с по-големи деца, като третата стая се наема за децата.

Ако децата са под 7 години и нощуват при родителите си, семейният пакет включва и децата изцяло.

Ако децата са над 7 години и спят отделно, двойната стая, в която ще спят, се таксува по стандартните цени на вечер, независимо колко деца спят. Леглата са широки и спокойно в стаята могат да спят четири деца, дори и по-големи.

По желание гостите могат да опитат домашни вкусотии, сготвени на огън в глинени съдове с екологично чисти продукти. Менюто се уточнява седмица преди настаняването.

Запитване за резервация

 

Вашето име(*)
Моля въведете Вашето име.

E-mail(*)
Моля посочете правилен email адрес.

Телефон за връзка(*)
Моля посочете телефон за връзка.

Тип резервация(*)
Please tell us how big is your company.

Брой нощувки(*)
Моля въведете брой нощувки. Приемат се само цифри.

Начална дата на резервацията(*)
Моля изберете начална дата на резервацията.

Коментар
Invalid Input

Антиспам(*)
Антиспам
Invalid Input

 

Обадете се 0888 60 44 72

Надя Еренджикова

област Баните, село Кръстатица

Работно време

Обадете се за резервация

Понеделник - Неделя

08:00 - 18:00

Или изпратете запитване

Направи запитване

Обществен транспорт

В 13.15 всеки ден, тръгва автобус от автогара "Родопи", гр.Пловдив за село Баните. Спирката преди село Баните е тази за Кръстатица.

Прехода с автобус Пловдив-Баните е 3 часа.

Магията на Родопите

В "Еренджиковата къща" ще усетите как времето сякаш спира с нощните лагерни огньове на открито; в тишината, прекъсвана само от песента на щурците; с аромата на билки и печени на жарава пресни картофи; с многобройни звезди, които са едва ли не на една ръка от Вас - тук ще откриете магията на селския бит и душевност, на българската природа.