Къща за селски туризъм за Вашите деца

Ние в "Еренджиковата къща" създадохме възможности Вашите деца да играят на воля в един защитен еко район, да бъдат сред природата, да имат истинска дървена катерушка в подножието на гората, да се къпят в огромен надуваем басен от слънчева вода през лятото, да разберат и опитат какво е малина, капина, ягода, да яздят магаре или дори коза, да общуват и играят с домашни животни и в същото време да се забавляват.

"Еренджиковата къща" е заобиколена с тучни поляни за игрите на Вашите деца, с пътеки за разходка, за игра на федербал или футбол сред природата. Тук лесно всеки малчуган може да се покатери на някоя слива, дори и с опастност да обели колената, но да се наслади на истинския контакт с живата природа, с кристално чистия въздук, който веднага ще оцвети бузите в червено. Подарете на децата си едно истинско детство сред природата в "Еренджиковата къща".

Обадете се 0888 60 44 72

Надя Еренджикова

област Баните, село Кръстатица

Работно време

Обадете се за резервация

Понеделник - Неделя

08:00 - 18:00

Или изпратете запитване

Направи запитване

Обществен транспорт

В 13.15 всеки ден, тръгва автобус от автогара "Родопи", гр.Пловдив за село Баните. Спирката преди село Баните е тази за Кръстатица.

Прехода с автобус Пловдив-Баните е 3 часа.

Магията на Родопите

В "Еренджиковата къща" ще усетите как времето сякаш спира с нощните лагерни огньове на открито; в тишината, прекъсвана само от песента на щурците; с аромата на билки и печени на жарава пресни картофи; с многобройни звезди, които са едва ли не на една ръка от Вас - тук ще откриете магията на селския бит и душевност, на българската природа.