Нашето меню

Тази опция Ви дава възможност, да си поръчате храна, докато сте на наши гости.

Можем да Ви предложим меню за закуска, обяд или вечеря по Ваш избор, в зависимост от това дали сте вегетарианец или не.

Цената на закуската, включваща кафе, билков чай, домашно прясно и кисело мляко, тестен специалитет е 5лв. за възрастни и 2лв. за деца над 6 години.

Обядът, който Ви предлагаме е на цена 10лв. на човек, като той обикновено включва салата, супа, готвено или скара, както и типични родопскии ястия като пататник, вита баница, десерт от домашно приготвено кисело мляко и горски плодове и т.н. Ако сте вегетарианец или веган, ако сте алергичен към определени храни, трябва да заявите Вашите хранителни навици предварително, за да се съобразим с тях.

Вечерята, която Ви предлагаме е на цена 10лв. на човек, като тя обикновено включва по леки неща като салата, супа, гювечета, както и типични родопскии ястия като попара със сирене и т.н. Ако сте вегетарианец или веган, ако сте алергичен към определени храни или пък ако вечеряте по-рано, трябва да заявите Вашите хранителни навици предварително, за да се съобразим с тях.

Не е задължително да използвате опцията “Нашето меню”, можете да си готвите и сами в “Еренджиковата къща”, която е разполага с напълно оборудвана кухня за целта. Ако решите, че ще си приготвяте храната сами, моля имайте предвид, че във село Кръстатица няма хранителен магазин и ше трябва да си носите нужните Ви хранителни продукти или да си ги закупите от най-близкия магазин в село Оряховец или село Баните, които са на 10км. от “Еренджиковата къща”.

 

Обадете се 0888 60 44 72

Надя Еренджикова

област Баните, село Кръстатица

Работно време

Обадете се за резервация

Понеделник - Неделя

08:00 - 18:00

Или изпратете запитване

Направи запитване

Обществен транспорт

В 13.15 всеки ден, тръгва автобус от автогара "Родопи", гр.Пловдив за село Баните. Спирката преди село Баните е тази за Кръстатица.

Прехода с автобус Пловдив-Баните е 3 часа.

Магията на Родопите

В "Еренджиковата къща" ще усетите как времето сякаш спира с нощните лагерни огньове на открито; в тишината, прекъсвана само от песента на щурците; с аромата на билки и печени на жарава пресни картофи; с многобройни звезди, които са едва ли не на една ръка от Вас - тук ще откриете магията на селския бит и душевност, на българската природа.